Ga naar hoofdinhoud

Europese zoektocht in Brussel

Druk de documenten af en ga op stap in de Europese wijk in Brussel. Ontdek zo de Europese instellingen in onze hoofdstad en heel wat leuke weetjes.

Ontdek de Europese wijk in Brussel, een stukje Brussel waar velen nooit komen. Aan de hand van je uitgeprint politiedossier en een kaart van de Europese wijk, ga je op zoek naar de vermiste ‘Eugène Ryckevelde’. De zoektocht leid je van het Schumanplein naar het Paleizenplein (dicht bij Brussel-Centraal). Je doet deze zoektocht bij voorkeur in groepjes tot 6 personen. Je kan uiteraard ook opsplitsen. Met de zoektocht plaatst Europahuis Ryckevelde Brussel in de schijnwerpers als hoofdstad van de Europese Unie.

Eigenschappen

  • Soort materiaal: Af te drukken zoektocht (16pg) met kaart.
  • Talen: Nederlands en Engels
  • Extra documenten: Er is een bijhorende praktische gids (wanneer en waar gaan, wat neem je mee...).
  • Kostprijs: Je kan de zoektocht GRATIS downloaden.
  • Laatste update: augustus 2023.
  • Deze publicatie heeft het WAT WAT label, het label voor juiste jeugdinfo.

Download hieronder alle nodige documenten voor de zoektocht 'Opspeuring verzocht' in Brussel. We wensen je alvast een fijne en boeiende zoektocht. Contacteer ons zeker bij vragen of opmerkingen op info@europahuis.be of 050/35 27 20.

Deze zoektocht is geschikt voor deelnemers vanaf 16 jaar.

Documenten

Kaart - Dit is een kaart van de Europese wijk en tevens de sleutel tot de oplossing. Print deze meermaals af, eenmaal om de oplossing te zoeken en de andere om de weg te vinden.

Politierapport - Dit document bevat de trajectomschrijving en de opdrachten. Om de zoektocht uit te voeren print je zowel dit politierapport als de kaart.

Opgelet: dit document wordt weergegeven in liggend formaat. Voor een goed resultaat moet je dit bij sommige printers handmatig aanpassen in de afdrukinstellingen. Zwart-wit versie volstaat voor de zoektocht al is het beter zichtbaar in kleur. 

Zoektocht klaar? Bekijk hier de oplossing.

Blijf op de hoogte