De toekomst van Europa ligt in jullie handen, Wilrijk! 

Een Europese brainstormavond in Wilrijk

Hoe ziet de toekomst van Europa eruit? En welke impact heeft deze toekomst op Wilrijk? Op 6 december gaan Wilrijkenaren onderling in debat over over de thema's klimaat en milieu en formuleren ze ideeën voor een duurzame en leefbare stad in de toekomst. 

Op het programma: 

  • 18u30: Deuren
  • 19:00: introductie door Schepen Hans Ides 
  • 19u10: Inleiding op het thema van de avond: klimaat en milieu
  • 19:30: Start brainstormsessies 
  • 21u30: Conclusies + verkiezing van de beste ideeën 
  • 22u: afsluit + informele drink 

Wanneer: Maandag 6 december 2021 19u-22u
Waar: Jeugdcentrum Vizit, Heistraat 34a, 2610 Antwerpen

Deelname is gratis maar inschrijven is verplicht en doe je op https://www.popupeuropa.be/programma/wilrijk/ of meteen via dit inschrijvingsformilier

Brainstormavonden in alle Belgische provincies 

Niet alleen in Wilrijk denken burgers na over de toekomst van Europa. In elke Belgische provincie debatteren burgers over Europese thema's en verkiezen ze ideeën die we vervolgens meenemen naar een gezamenlijk evenement in Brussel, waar er naast burgers ook Europarlementsleden en vertegenwoordigers van de Europese Commissie zullen deelnemen aan de gesprekken. Binnenkort verschijnt er meer informatie over dit evenement. 

Dit traject is een samenwerking tussen de Europahuis Ryckevelde, Europa Direct Antwepen, het District Wilrijk en de Representatie van de Europese Commissie in België. Blijf je graag op de hoogte van onze evenementen? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en volg onze Facebookpagina voor alle updates. 

Campagne Thuis in Europa

Herbekijk de debatten