Online nascholing 'Motivation pour les cours de français' op dinsdag 29 september 2020 | Nog een aantal plaatsen, schrijf je in! 

Ben je leerkracht Frans in de tweede of derde graad secundair onderwijs en wil je je leerlingen beter motiveren om de Franse taal te leren? Neem dan deel aan onze nascholing ‘Motivation pour les cours de français’ op dinsdag 29 september 2020. Deze nascholing voor Vlaamse en Duitse leerkrachten Frans vindt online plaats van 9u00 tot 16u00 en wordt georganiseerd in opdracht van het departement Onderwijs en Vorming. Deelname is gratis.

Dit online seminarie focust op nieuwe manieren om Frans te onderwijzen. In de voormiddag worden technieken aangereikt om de communicatieve vaardigheden van je leerlingen op een creatieve en stimulerende manier te verbeteren aan de hand van de workshops “Découvrir la magie des mots à travers un ‘atelier d’écriture créative’” en ‘‘Le français en classe du professionnel: fonctionnel et concret”. Tijdens de namiddagsessie “Internationalisation et eTwinning” ligt de focus op uitwisselingsmogelijkheden en kan je met de Duitse leerkrachten brainstormen over gezamenlijke on- en offline projecten.

Schrijf je in voor deze nascholing!

Ontvang onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons aanbod

Campagne Thuis in Europa

Herbekijk de debatten