Ga naar hoofdinhoud
Agenda

Ga samen met ons naar Kroatië

04.11.2024 - 08.11.2024
04.11.2024 - 08.11.2024
Denk en doe mee Voor iedereen

Reis mee naar Kroatië en leer samen met ons bij over brandend actuele Europese thema's. 

Er zaten eens 10 Denen, 10 Kroaten en 10 Belgen in een kroeg ... Wacht, het is geen mop! Wil jij één van de 10 enthousiaste volwassenen zijn die samen met ons team en 20 buitenlandse gelijkgezinden wil bijleren over brandend actuele topics zoals de Europese waarden (rechtstaat en democratie) en de Green Deal? Dan is dit jouw kans!


WIE ZOEKEN WE?
JOU! Een gemotiveerde/geëngageerde/leergierige volwassene die vlot Engels spreekt en zich, samen met ons, graag wilt verdiepen in de Europese rechtsstaat en de Europese Green Deal.

WANNEER? - Van maandag 4 tot vrijdag 8 november.

WIE ORGANISEERT DIT?
Europahuis Ryckevelde werkt sinds 2021 samen met middenveldorganisaties CROSOL (Kroatië) en DEO (Denemarken). De gemeenschappelijke nood (en wens) om volwassenen iets te leren en meer te betrekken bij Europese thema’s bracht ons samen. Samen schreven we twee e-books (over de Europese Green Deal en de Europese verkiezingen) en organiseerden we al 4 online debatten. De uitwisselingen bieden ons de kans om nog verder in verdieping te gaan.

Voor onze derde en laatste uitwisseling organiseert CROSOL een week vol workshops, lezingen, debatten, activiteiten,… met als thema ‘de rechtsstaat' en 'de Europese Green Deal’. Elke deelnemende organisatie neemt 10 gemotiveerde volwassenen mee. Een unieke internationale ervaring wordt dus gegarandeerd!

SCHRIJF IN vóór 31 juli en wij regelen de rest: verblijf, vliegtickets, activiteiten, maaltijden, etc. Het enige wat we nodig hebben is jouw engagement.

Tickets